Kato Dağı'nda 5 PKK'li öldürüldü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı'nda devam eden operasyonlarda 5 PKK’li öldürüldü.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kato-İncebel Dağlarında devam eden operasyon kapsamında, bir mağaraya operasyon düzenlendi.
Açıklamada, "Yaşanan sıcak temasın ardından gerekli tedbirler alındıktan sonra mağara içerisine askeri mühimmatlar ve patlayıcılarla düzenlenen operasyon neticesinde mağara içerisindeki 5 Bölücü Terör Örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir." denildi.
Açıklamanın devamında, yapılan patlatmalar ile mağara girişinin çökertildiği ve mağaranın kullanılamaz hale getirilerek kapatıldığı kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dünya Müslüman Âlimler Birliğinin fetvasına göre Gazze'de kurban parasını Gazze gibi savaş ve ihtiyaç içindeki yerlere gönderip orada bir temsilciye kurban kestirmek mümkünse bu yapılmalı. Böylece o kişi kurban sevabını almış olur.
Ailenin toplumların temel yapı taşı olduğunu belirten Nisanur Dergisi Yazarı Arzu Demir, güçlü ve sağlıklı toplumların ancak değerlerine bağlı aile yapılarıyla mümkün olabileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye çalışma ziyaretinde bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, annelik ve babalığın itibarsızlaştırıldığına dikkat çekerek, dijital medya mecralarıyla küresel ölçekte cinsiyetsizleştirme gibi marjinal ideolojilerin ve zararlı akımların topluma dayatıldığını ifade etti.