Brezilya'daki uçak kazasında 5 kişi öldü

Brezilya'da küçük bir uçağın düşmesi sonucu aralarında işadamı Arnie Spearing de olduğu 5 kişi hayatını kaybetti.
Brezilya'nın orta kesimindeki Mato Grosso eyaletinde çift motorlu küçük bir uçağın düşmesi sonucu aralarında işadamı Arnie Spearing'in de bulunduğu beş kişi hayatını kaybetti.
Ülke medyasına göre çift motorlu King Air uçağı, Apiakas belediyesinin kırsal bir bölgesine düştü. Uçak kazasının kurbanları arasında 70 yaşındaki Spearing, iki torunu, bir işadamı meslektaşı ve bir pilot vardı.
Mato Grosso Sivil Polisi'ne göre, uçak havada patladı ve ardından bir çiftliğin yakınında yere düştü. Olayın nedenleri araştırılıyor.
Medya, uçağın daha önce Brezilya'nın Rondonopolis belediyesinin futbol takımına başkanlık eden Spearing'e kayıtlı olduğunu bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afganistan'ın kuzeyindeki Takhar eyaletinde 7 tondan fazla haşhaş, halkın gözü önünde imha edildi.
Gazze Şeridi’ne doğru yola çıkan “Hanzala” gemisi, İtalya’nın güneyinde yer alan Gallipoli Limanı’na ulaştı.
ABD ve Avrupa ülkeleri, İran ile nükleer anlaşma müzakerelerinde ilerleme sağlanmaması halinde ağustos ayı sonunu "nihai tarih" olarak belirledi.
Siyonist işgal kuvvetlerini Gazze Şeridi’ne yönelik aralıksız saldırılarında bugün itibarıyla 70 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi ise yaralandı.