ABD’de kızamık vakalarında artış

ABD genelinde en az 17 eyalette kızamık vakalarında artış görüldüğü bildirildi.
ABD genelinde en az 17 eyalette kızamık vakaları bildirilirken ülke genelinde 2019'dan bu yana en yüksek vaka sayısına ulaşıldığı belirtildi.
Kansas Sağlık ve Çevre Bakanlığı şu ana kadar herhangi bir ölümün bildirilmediğini açıkladı. Yetkililer, halka aşı olmaları ve hijyen önlemlerine dikkat etmeleri konusunda çağrısı yaptı.
ABD'nin Teksas eyaletindeki kızamık salgınında vaka sayısı artıyor.
Teksas Sağlık Hizmetleri Departmanı'ndan yapılan açıklamaya göre, ocak ayının sonundan bu yana 327 vaka tespit edildi.
Salgının etkili olduğu bölgede yaşayan, kızamık aşısı olmamış ve bilinen herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan bir çocuk hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi’ne doğru yola çıkan “Hanzala” gemisi, İtalya’nın güneyinde yer alan Gallipoli Limanı’na ulaştı.
ABD ve Avrupa ülkeleri, İran ile nükleer anlaşma müzakerelerinde ilerleme sağlanmaması halinde ağustos ayı sonunu "nihai tarih" olarak belirledi.
Siyonist işgal kuvvetlerini Gazze Şeridi’ne yönelik aralıksız saldırılarında bugün itibarıyla 70 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi ise yaralandı.
Suriye, işgalci rejimin, ülkenin güney bölgelerine yönelik gerçekleştirdiği saldırıları en güçlü ifadelerle kınayarak, topraklarını savunma hakkını kullanma kararlılığını vurguladı.