Dinç: Fevziye Şenoğlu’nun Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında gözaltına alınması meselesinin takipçisiyiz

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Mavi Marmara gazisi Fevziye Şenoğlu’nun, Mersin limanına gelecek olan soykırım tedarikçisi gemileri protesto etmek amacıyla gittiği Mersin'de hukuka aykırı şekilde gözaltına alınması meselesinin takipçisi olacaklarını belirtti.
Mavi Marmara gazisi Fevziye Şenoğlu, Mersin limanına gelecek olan soykırım tedarikçisi gemileri protesto etmek amacıyla gittiği Mersin'de hukuka aykırı şekilde gözaltına alınmıştı.
Uzun süredir yakınlarının haber alamadığı Fevziye Şenoğlu, şu anda Mersin güvenlik şubede hukuksuz şekilde gözaltında tutuluyor.
Konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, "Mersin Limanı’ndaki eylem sırasında kayıp olduğu bildirilen Fevziye Şenoğlu ile ilgili olarak Mersin Emniyet Müdürü ile görüştüm. Fevziye Şenoğlu’nun gözaltına alındığı ve adliyeye sevk edileceği bilgisi tarafımıza iletildi. İnşallah en kısa sürede bacımız serbest bırakılır. Meselenin takipçisiyiz." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, yol güzergâhlarında alkol satışının yasaklanması ve kullanımının kısıtlanmasıyla ilgili TBMM’ye soru önergesi verdi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, işgalci rejimin, Süveyda’daki olayları bahane ederek Şam’a saldırmasına iişkin, “Siyonist rejimin yalnızca güçten anladığı açıktır. Sessizlik, bu terör rejimini daha da cesaretlendirmektedir.” ifadelerini kullandı.
Mersin’in Akdeniz ilçesinde madde bağımlıları tarafından saldırıya uğrayan cami müezzini Ömer Faruk Tekdemir'i ziyaret eden HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.
HÜDA PAR, 15 Temmuz hain darbe girişimin yıldönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.