Orman yangını bölgesine su taşıyan tanker şarampole yuvarlandı: 3 ölü

Bursa'nın Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde, orman yangınına müdahale için su taşıyan bir tankerin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Bursa'nın Kestel ilçesi Ağlaşan mevkiinde orman yangınına su taşıyan bir tanker, şarampole devrildi.
Yangınla mücadele çalışmalarına destek amacıyla kullanılan su tankeri, henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak kaza yaptı.
Meydana gelen kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybedenlerin yangın söndürme çalışmalarına gönüllü olarak destek verdikleri öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da, sebze halinde motosikletli şahıslar tarafından bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı yaşanmazken, olaya karışan iki şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, yaklaşık üç saat süren yoğun müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 20 hektar alan kısmen yanarak zarar gördü.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, HAMAS’ın dünya çapındaki eylem çağrısına yanıt vererek Diyarbakır’da geniş katılımlı kitlesel basın açıklaması gerçekleştirdi.