YÖK genel kurulu toplantısı yapıldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında YÖK Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
YÖK Genel Kurulu Toplantısı öncesi basın mensuplarına çekim izni verildi. Yapılan çekimler sonrası toplantı, YÖK Başkanı Özvar başkanlığında basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.
YÖK'ün geleceğe dair yeni vizyonlarının konuşulacağı toplantıda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında üniversitelerde uygulanacak eğitime ilişkin karşılıklı istişareler yapılması bekleniliyor.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'ın Kozluk ilçesindeki Hazreti Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda bu ayın en başarılı öğrencileri için ödül töreni düzenlendi.
Bu yıl yükseköğretim kurumlarında genel kontenjanların yanı sıra okul birincisi, depremzede aday, 34 yaş üstü kadın, şehit yakını, gazi ve gazi yakını kontenjanları da dahil olmak üzere toplam 909 bin 190 kontenjan bulunuyor.
Üniversite adaylarının en zorlu dönemeçlerinden biri olan resmi tercih maratonu başlarken, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, adaylar için yine hayati önemde önerilerde bulundu.
Bugün itibariyle başlayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sürecinin sağlıklı yürütülmesi hususunda önemli detayları paylaşan Rehber Öğretmen Ahmet Sarıhan, öğrenci ve ailelere tavsiyelerde bulundu.