Saman yüklü kamyon devrildi: 6 yaralı

Diyarbakır'da saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Diyarbakır merkez Sur ilçesinde saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, merkez Sur ilçesine bağlı Esenbağ mahallesi kırsalında meydana geldi.
Mehmet Sumak idaresindeki 63 N 7101 plakalı saman yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.
Kazada, kamyonda bulunan 6 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. (Ramazan Zeren - İLKHA
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.