Muhammed Dahlan "kırmızı kategoriye" eklendi

İçişleri Bakanlığı, Muhammed Dahlan'ı "terörden arananlar listesinde kırmızı kategoriye" ekledi.
İçişleri Bakanlığınca, arama ve yakalama kaydı bulunan Muhammed Dahlan'ın "terörden arananlar listesinde kırmızı kategoriye" eklendiği bildirildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Muhammed Dahlan ile 4 kırmızı, 3 turuncu, 2 gri olmak üzere toplam 9 örgüt mensubu daha arananlar listesine eklendi." denildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Dahlan ile ilgili bir çalışma yapıyoruz, kırmızı listeye giriyor." açıklamasında bulunmuştu.
Dahlan kimdir?
Ortadoğu’nun "Kiralık Katili" olarak adlandırılan Dahlan, El Fetih lideri Yaser Arafat’ın zehirlenmesinde perde arkasındaki isim olduğu öne sürülüyor.
Mısır’da, Katar’a uygulanan ablukada ve Yemen’deki kanlı saldırılarda da adı geçiyor.
15 Temmuz darbe girişiminde de FETÖ’ye mali destek sağladığı öne sürülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da borç nedeniyle çok sayıda caminin elektriği kesildi. Nur Camii cemaati, sıcakların artmasıyla birlikte ibadetlerin zorlaşacağını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.
Kırmızı Bültenle uluslararası seviyede aranan Ş.Ç. Almanya'da ve Ö.A. Kosova'da, Ulusal seviyede aranan M.G. ve S.E.Ö. isimli şahıslar Gürcistan’da yakalanıp Türkiye'ye iade edildi.
Diyanet-Sen, gündüz kuşağı televizyon programlarında artan şiddet, istismar ve çarpık ilişki temalarına karşı 81 ilde eş zamanlı açıklama yaptı. Batman'daki açıklamada, aile yapısının ciddi tehdit altında olduğu belirtilerek, bu yayınların acilen durdurulması çağrısı yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin iyi-kötü hiçbir anında; yerli ve milli duruşu ortaya koyamayan bu muhalefete rağmen; milletimizle birlikte hem deprem bölgemizi aslanlar gibi yeniden ayağa kaldıracak; hem de tüm gayretimizle 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız." dedi.