Konya'nın Karatay ilçesinde, kömürlükte yangın çıktı
Konya’nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesi’nde bir kömürlükte çıkan yangın paniğe neden oldu.
Konya’nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Elbet Sokak’ta, öğlen 12.00 sıralarında iddialara göre bir kömürlükte henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Alevleri fark eden mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kömürlükte maddi hasar meydana geldi.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’nın Meram ilçesine bağlı Kızılören Mahallesi’nde yüzyıllardır sürdürülen “Mağaradan Peynir Çıkarma” geleneği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Prof. Dr. Şemsettin Dursun, "Evde ailecek cemaatle namaz kılmaya özen gösterelim. Namaz merkezli bir hayatı inşa ederek vaktimizi namazla disipline edelim." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Akademisyen Dr. İbrahim Dağılma, "Gece ibadeti Allah'a yakınlık, günahlara kefaret olup insanı bedeni hastalıklardan korur ve günahlardan uzaklaştırır." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Dr. Hüseyin Dursun, "Namaz kötülüklerden alıkoyar. Karakterleri inşa eder. Ahlaki dayanıklığını güçlendirir ve toplumsal sorumluluk duygusunu pekiştirir." dedi.