Şırnak'ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi

Şırnak'ta Valilik kararıyla bazı alanlar, özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Valilikten yapılan açıklamada, milli güvenlik, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, şiddet olaylarının önlenmesi ve yaşanabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçilebilmesi amacıyla 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ile Güvenlik Bölgeleri Kanunu uyarınca Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi sınırlarındaki Dilekyolu, Tuzluca, Ayrancı, Çığlıca ve İncebel Dağları bölgelerinin 26 Temmuz-3 Ağustos'ta 9 gün geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtildi.
Açıklamada, vatandaşların bu alanlara izinsiz girmemelerinin can ve mal güvenlikleri açısından önem taşıdığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adana'da iki yıl önce ikindi namazını eda ettiği sırada secdede bıçaklı saldırı sonucu şehit edilen HÜDA PAR İl Sekreteri Sacid Pişgin, düzenlenen programla anıldı.
Türkiye'nin yerli savaş uçağı KAAN, yurt dışına açılıyor. Endonezya ile 48 adet KAAN savaş uçağı için kapsamlı satış sözleşmesi imzalandı.
Siirt’te ticari hayatı canlandırması ve şehrin ekonomik yapısına katkı sağlaması beklenen Yeni Hal Binası Projesi, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Malatya'nın Arapgir ilçesinde kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç ortadan ikiye ayrılırken, sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.