Otobüs ile çarpışan tır alev alev yandı: 1 yaralı
Malatya'nın Darende ilçesinde yolcu otobüsüyle çarpışan tır, devrilerek alev alev yandı. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Malatya-Ankara karayolu Darende ilçesi Aşağıulupınar mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir tır, aynı yönde ilerleyen yolcu otobüsü ile çarpıştıktan sonra sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki dere yatağına yuvarlanarak devrildi.
Kaza sonrası tır, alev alarak yanmaya başladı. Kazada, sürücü yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Alevlerin arasında kalarak yanan tır, kullanılamaz hale geldi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Umut Kervanı tarafından muhtaç aileler, öğrenciler ve yetim çocuklar yararına düzenlenen hayır kermesi bugün itibarıyla kapılarını açtı. Kermesin üç gün boyunca açık kalacağı belirtildi.
İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, aralarında 17 çocuğun da bulunduğu 29 düzensiz göçmen yakalandı.
Jandarma ekipleri tarafından Ağrı'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tırlarda metamfetamin ele geçirildi.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, İl ve ilçe Jandarma Komutanlığınca satmaya çalışılan 4 bin 897 adet sikke ele geçirildi.