Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi Türkiye'ye geliyor

Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi 4 Eylül'de Türkiye'ye geliyor.
Bu, darbeci Sisi'nin cumhurbaşkanı olarak Türkiye'ye yapacağı ilk ziyaret olacak. Ziyarette taraflar arasında ikili ilişkiler ve Gazze konusu ele alınacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 yıl aradan sonra geçen yılın mart ayında Mısır'ı ziyaret etmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa’da bu yıl yaşanan düşük fıstık rekoltesi, fiyatları rekor seviyelere taşıdı. Geçen yıla göre yüzde 70’e varan ürün kaybı yaşanırken, kavlama ve işleme tesislerinde durgunluk dikkat çekiyor.
Kent genelinde yapılan “Huzur İstanbul” uygulamasında 347’si aranan kişi olmak üzere toplam 830 kişi gözaltına alındı.
Aylardır yağış almayan Bursa’da, beklenen sağanak sonunda etkisini gösterdi. Kuraklık ve yangınlarla mücadele eden kentte, yağmur hem serinlik getirdi hem umut oldu.
Meteoroloji, Dörtyol ve Payas'ta önümüzdeki iki saat boyunca etkili olması beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle sel ve su baskını riskine karşı vatandaşları uyardı.