Kaçak mazot ve sigara taşıyan 3 tır şoförü gözaltına alındı

Ağrı'da bir uygulama noktasında durdurulan 3 tırda dedektör köpek desteği ile yapılan aramada 650 litre akaryakıt ve bir miktar sigara ele geçirildi, 3 tır şoförü gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından araçlarda yapılan aramalarda, 650 litre akaryakıt ve 3 bin 34 paket sigara ele geçirildi.
Arama yapılan 3 aracın şoförleri gözaltına alınırken aramalarda gümrük kaçağı 650 litre akaryakıt ve 3 bin 34 paket sigara ele geçirildi.
Ekipler, 3 tır şoförünü gözaltına aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde 7 aylık H.A. isimli bebek, nefes borusuna süt kaçması sonucu fenalaşarak yaşamını yitirdi.
İstanbul Sarıyer’de uyuşturucu madde sevkiyatı yaptığı belirlenen motosikletli kurye, polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, şüpheli tutuklandı.
Batman Aşiretler Platformu, kentteki bazı köylerde tarım arazilerine inşa edilen kaçak bungalov ve hobi evlerinin yıkımına tepki gösterdi.
Türkiye ile Suriye arasında inşa edilen doğal gaz boru hattı bugün resmen hizmete girdi.