İstanbul’da bodrum katında çıkan yangında 4 kişi mahsur kaldı
İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan iki katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Yangın, Bülbül Mahallesi Kireçhane Sokak’ta meydana geldi.
İddialara göre, yangının binanın bodrum katındaki elektrik tesisatında meydana gelen arızadan çıktığı öne sürüldü.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Yoğun duman nedeniyle binanın üst katlarında mahsur kalan 4 kişi, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.
Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Beydağ Orman İşletme Şefliği sorumluluğundaki kestane sahalarında hasat tamamlandı.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde hafif ticari aracın motosikletlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 42 bin 577 adet sentetik ecza hap, 16 kilogram 263 gram uyuşturucu madde ile 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.