Gaziantep'te son kullanma tarihi geçmiş ürün satan market kapatıldı
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin denetimlerinde son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen bir marketin kapatıldığını belirterek, halk sağlığını tehdit eden işletmelere karşı taviz verilmeyeceğini söyledi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, halk sağlığının korunması amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.
Tahmazoğlu "Halkımızın sağlığı için sahadayız. Zabıta ekiplerimiz, yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ürün satan bir marketi kapattı. Kurallara uyan esnafımızın yanındayız, halkımızın sağlığını riske atanlara karşı ise taviz yok." ifadelerini kullandı.
Şahinbey Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi amacıyla ilçe genelinde denetimlerin sürdürüleceğini bildirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl’ün Genç ilçesinde 14 Haziran’da Sarım Çayı’nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki Vedat Karabulut, 17’nci günde cenazesine ulaşıldı.
Bingöl'ün Genç ilçesinde 18 gün önce suya düşerek akıntıya kapılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 36 yaşındaki Vedat Karabulut’un cansız bedenine ulaşıldı.
7-8 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ni protesto etmeye yönelik etkinliklerin, Konya genelinde 1-10 Temmuz tarihleri arasında yasaklandığı bildirildi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı Yaz Spor Okulları ile Yeşilyurt Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Arkadaşlık, Eğlence ve Spor Bir Arada" Yeşilyurt Belediyesi Spor Akademisi, düzenlenen görkemli törenle kapılarını açtı.