Gaziantep’te aranan şahıs yakalandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalarını sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre, gerçekleştirilen denetimlerde, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve yaralama suçlarından 11 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında lastik botla denize açılan 25 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
Adıyaman'dan Malatya'ya geziye getirilen öğrencileri taşıyan tur minibüsü, dönüş yolunda hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 1'ağır 14 kişi yaralandı.