"C31K" operasyonunda 10 kişi tutuklandı

Telegram ve Discord platformlarında örgütlenen "C31K" isimli gruba yönelik yürütülen soruşturmada 10 şüpheli tutuklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, çocuklara yönelik "cinsel istismar", "tehdit" ve "şantaj" içerikli paylaşımlarda bulunan grubun üyeleri takibe alındı.
Geçtiğimiz hafta 14 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 17'sinin çocuk yaşta olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan şüphelilerden 10’u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Diğer 23 kişi hakkında ise adli kontrol şartı uygulandı. Bu kişilerden ikisinin de çocuk olduğu tespit edildi.
Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında Batman'daki 21 koruyucu ailenin hesabına 28 çocuk adına toplam 747 bin 780 TL aktarıldı.
Dünyanın yaklaşık 50 ülkesinden katılımcıyla Gazze'deki ablukayı kırmak için yola çıkan "Küresel Sumud Filosu"na katılmak için 15 gündür Tunus'ta bulunan ancak teknik sorunlar, işgalcilerin sabotajları ve saldırıları nedeniyle Akdeniz'e açılamayan gönüllüler, yaşanan süreci anlattı.
İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki İkitelli Sanayi Sitesi’nde bulunan iki katlı bir iş yerinde yangın meydana geldi.
Şanlıurfa’da polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 300 gram skunk ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.