BİK'in Şanlıurfa şubesi Gaziantep'e bağlandı

Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Şubesi kapatılarak Gaziantep'e bağlandı.
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Şubesi kapatılarak Gaziantep'e bağlandı. Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kara ise Gaziantep'e atandı.
Kapatma kararı hakkında resmi yazının kuruma ulaştığı belirtilirken, büro personelinin durumu ise, henüz netlik kazanmadı. Şanlıurfa şubesinin kapatılması gazeteciler arasında tepkiye yol açsa da gazeteci cemiyetlerinden henüz bir açıklama yapılmadı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye ile Suriye arasında inşa edilen doğal gaz boru hattı bugün resmen hizmete girdi.
Hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı Diyarbakır'da tarım işçileri, günlük yaklaşık 100 ton domatesi kızgın güneşin altında ihracata hazırlıyor.
Şanlıurfa’da bu yıl yaşanan düşük fıstık rekoltesi, fiyatları rekor seviyelere taşıdı. Geçen yıla göre yüzde 70’e varan ürün kaybı yaşanırken, kavlama ve işleme tesislerinde durgunluk dikkat çekiyor.
Kent genelinde yapılan “Huzur İstanbul” uygulamasında 347’si aranan kişi olmak üzere toplam 830 kişi gözaltına alındı.