Batman'da fıstık ve meyve bahçesi yangını: 10 dönüm alan küle döndü
Batman'da yaklaşık 10 dönümlük fıstık ve meyve bahçesi zarar gördü. Nedeni henüz belirlenemeyen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Batman'ın merkeze bağlı Karayün köyünde fıstık ve meyve bahçelerinde çıkan yangın, maddi hasara yol açtı.
Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı.
Yangını fark eden vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında yaklaşık 10 dönümlük fıstık ve meyve bahçesi küle döndü.
Yangının çevredeki diğer tarım alanlarına sıçramadan kontrol altına alınması, olası daha büyük bir zararın önüne geçti.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ilgili ekipler tarafından inceleme başlattığı belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'in Nizip ilçesindeki bir ilkokulda boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmeninin Heimlich manevrası uygulamasıyla kurtarıldı.
Bingöl Valisi Cahit Çelik, kentte su ürünleri sektöründe önemli bir yere sahip olan Fishark firmasını ziyaret ederek düzenlenen alabalık hasat programına katıldı.
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya'da son bir haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 2 bin 16 kişi yakalanırken, 252 şüpheli tutuklandı.