Antalya'da bir haftada 2 bin 16 kişi yakalandı
Antalya'da son bir haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 2 bin 16 kişi yakalanırken, 252 şüpheli tutuklandı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş birimlerince son bir haftada gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda 205 bin 972 kişi hakkında sorgulama yapıldı.
Çalışmalar kapsamında 701'i aranması bulunan kişiler olmak üzere toplam 2 bin 16 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 252'si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.
Ekipler tarafından 51 bin 368 otomobil ve motosiklet incelenirken, 36 çalıntı, hacizli veya yakalamalı araç ele geçirildi.
Denetimlerde 501 geçici konaklama yeri ile 96 kiralık araç firması kontrol edildi. Yapılan incelemeler sonucunda 3 işletmeye idari yaptırım uygulandı.
Kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçu kapsamında bir olayda 5 kişi hakkında işlem yapılırken, Kabahatler Kanunu kapsamında 233 kişiye idari para cezası verildi.
Operasyon ve uygulamalarda ayrıca 35 adet ateşli silah, 251 adet fişek ve tüfek kartuşu ile 8 adet kesici alet ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Düzce'de uyuşturucu taşıdığı tespit edilen taksi sürücüsü M.S. tutuklandı. Araçta, 710 gram metamfetamin ele geçirildi.
Mersin’in Anamur ilçesinde 2026 Yılı Yaz Kur’an Kursları öncesinde din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde çıkan tarla yangınında yaklaşık 300 dönüm arpa ekili alan zarar gördü.