Balıkesir Sındırgı'da 4,9 büyüklüğünde deprem
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, saat 15.35’te 4,9 büyüklüğünde kaydedilen depremin merkez üssü Sındırgı oldu.
Deprem, yerin yaklaşık 11 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
Sarsıntı, İstanbul, İzmir, Bursa ve Marmara Bölgesi’nin birçok noktasında da hissedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Derince ilçesinde aranan şahıslara yönelik operasyon kapsamında T.Y. isimli şahsı yakaladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu süreç başarıyla neticelendirdiğinde İstanbul kadar Diyarbakır, Antalya, Van, Bursa kadar Bitlis kazanacaktır. Terörsüz Türkiye menziline varıldığında inşallah kazanan 86 milyonun her bir mensubu olacaktır." dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya merkez 3'üncü etap ticaret, ofis inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.