Singapur'da seçimleri Başbakan Wong'un partisi kazandı

Singapur'da yapılan genel seçimleri, iktidardaki Başbakan Lawrence Wong'un liderliğindeki Halkın Eylem Partisi kazandı.
Singapur'da yapılan genel seçimlerde, iktidardaki Başbakan Lawrence Wong'un liderliğindeki Halkın Eylem Partisi (PAP) kazandı.
Sayımlara göre PAP, 97 parlamento koltuğundan 10 koltuk dışında tüm milletvekilliklerini kazandı.
Başbakan Wong, destekçilerine yaptığı konuşmada, "Güçlü yetkiniz için bir kez daha minnettarız ve buna saygı göstereceğiz" açıklamasını yaptı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rumenler, 11 adayın katıldığı cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu için sandık başına gitti.
HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde işgal kuvvetlerinin bir tüneli bombalamasının ardından hayatta kalmayı başaran bir esirin videosu yayınladı. Siyonist esirin Netenyahu ve işgal yetkililerine tepkisi dikkat çekti.
İşgal çetesi, Suriye’nin başta Şam olmak üzere birçok bölgesine yönelik hava saldırılarını 12 savaş uçağıyla gerçekleştirdiğini açıkladı. Saldırılarda sivil altyapılar vuruldu.
Kuzey Kore, ABD'nin Alaska eyaletindeki Fort Greely Askeri Üssü’nde kıtalararası balistik füze (ICBM) önleme tatbikatı yapılması ile ilgili olarak, "ABD’nin nükleer savaşa kalkışmaması halinde ülkemizin stratejik nükleer gücünün ABD anakarasını hedef alması söz konusu olmayacaktır" açıklaması yapıldı.