Yusufi Abdullah Önen’in babası vefat etti

İslami kimliğinden dolayı 26 yıldır cezaevinde bulunan Abdullah Önen’in babası Yusuf Önen (85), tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
Uzun zamandır kanser tedavisi gören Önen, ikindi saatlerinde yoğun bakımda ünitesinde bulunduğu Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat ederek Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Hastaneden alınan Önen’in cenazesi, kılınan namazın ardından Asri Mezarlığına defnedildi.
Cenaze törenine; HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, STK temsilcileri, Önen’in ailesi ve yakınları katıldı.
Önen’in taziyesi, Raman Mahallesi'nde bulunan Bayram Camii Taziye Evinde kabul ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rüşvet soruşturmasında tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, görevinden uzaklaştırıldı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Meteorolojik verilere göre yarın ülke genelinde çok yüksek sıcaklıklar gözlemlenecek. Bu da orman yangını riskini daha üst seviyeye çıkarıyor." uyarısında bulundu.
CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Büyükçekmece Belediye Başkanvekili Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan da tutuklananlar arasında.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Baas iktidarı çok şükür ki sona ermiş; Suriye halkı yeniden küllerinden doğmuştur. Suriye halkı artık, öyle umut ediyorum ki, daha müreffeh, barış ve umut dolu bir geleceğe yürüyecektir." dedi.