Kaza tespit tutanakları e-Devlet'ten alınabilecek

İçişleri Bakanlığı, maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanaklarının e-devlet üzerinden verilmeye başlandığını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanaklarının kaza taraflarına e-Devlet üzerinden sunulmasına ilişkin çalışmalar tamamlanarak 03 Ocak 2022 tarihi itibariyle vatandaşların hizmetine açıldı.
Bu kapsamda; vatandaşları 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanaklarına e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülke genelinde çıkan orman yangınlarından 9'unun büyük olduğunu ve bunlardan Manisa Akhisar, İzmir Kuyucak ve Doğanbey yangınlarının sürdüğünü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buca'da meydana gelen orman yangınıyla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'Besiciye Emisyon Darbesi Geliyor' başlığıyla yayınlanan iddialara yanıt verdi.
Son iki gün içinde ülke genelinde 68’i orman, 82’si ziraat yangını olmak üzere toplam 150 yangın meydana geldi.