Gazze'de ateşkesten bu yana bulunan şehit naaşı 170'e yükseldi

Gazze'de 9 şehidin naaşının bulunmasının ardından ateşkesin başlamasından bu yana şehit sayısı 170'e çıktı.
Kurtarma ekipleri Gazze Şeridi'nin güneyinde, Han Yunus'un doğusundaki Beni Süheyle beldesinde 9 şehidin naaşına ulaştı.
Tıbbi kaynaklara göre, 9 şehidin cenazelerinin çıkarılmasıyla birlikte Gazze Şeridi'nde ateşkesin başladığı pazar gününden bu yana bulunan toplam ceset sayısı 170'e yükseldi.
İşgal kuvvetleri, 7 Ekim 2023 ile 19 Ocak 2025 tarihleri arasında Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıda çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 158 binden fazla kişinin şehit olmasına ve yaralanmasına, 14 binden fazla kişinin de kaybolmasına neden oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi, 14 Eylül 1999’da üniversitelerde başörtüsüne getirilen yasağın yıl dönümünde yaptığı açıklamada, başörtüsü özgürlüğünün anayasal teminat altına alınması çağrısında bulundu.