Doğal gaz abone bağlantı bedeli belli oldu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun, 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olacak konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, dağıtım şirketlerinin 2021'de uygulayacağı abone bağlantı bedeli 749, kombi için geçerli güvence bedeli 620 ve ön ödemeli sayaç değişim bedeli 306 lira olarak belirlendi.
Konutlardaki doğal gaz sobası için geçerli güvence bedeli 551 ve ön ödemeli sayaç değişim bedeli de 306 lira olarak açıklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya'daki sivil toplum kuruluşları ve Peygamber Sevdalıları'nın da destek verdiği "insani koridor" yürüyüşü için hazırlanan konvoy Ankara'ya doğru harekete geçti.
Batman'dan hareket eden yüzlerce araç ve binlerce gönüllü, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekmek için Ankara’ya doğru yola çıktı. Duygularını dile getiren vatandaşlar, zulme karşı vicdanın sesi olmayı hedefliyor.
Siyonist işgal rejiminin zulmü altındaki Gazze'ye acilen insani koridor açılması talebiyle pazar günü saat 18.30'da Ankara'da Güvenpark'tan Meclis'e yapılacak olan "Anadolu'dan Meclis'e, Meclis'ten Gazze'ye İnsani Koridor" yürüyüşüne destek vermek amacıyla Batman'dan yola çıkıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.