Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya yüksek mahkeme başkanlarını kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya'nın federal ve temyiz mahkemelerinin başkanlarıyla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Federal Mahkemesi Başkanı Tun Tengku Maimun Binti Tuan Mat ile Malezya Temyiz Mahkemesi Başkanı Tan Sri Datuk Amar Abang Iskandar Bin Abang Hashim'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Kabulde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya ve Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez de hazır bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR tarafından "Selahaddin'in Kudüs'ü" temasıyla düzenlenen "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli", Şanlıurfa'da başladı.
Konya’da düzenlenen Filistin Günü programı kapsamında TÜMOSAN Konyaspor ile Filistin Milli Takımı karşı karşıya geldi. Türkiye ve Filistin bayraklarıyla doldurulan stadyumda Gazze’de hayatını kaybeden çocuklar, sporcular ve gazeteciler anılırken, Gazzeli çocuklar futbolcularla birlikte seremoniye çıktı. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Konya halkı, HÜDA PAR Konya Gençlik Kolları, İTTİHADUL ULEMA mensupları ve medrese öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Karşılaşma, 90 dakika tamamlanmadan 89 dakika 59. saniyede Filistin özgür olana kadar maçın ertelendiğini belirten mesajla durduruldu.
Millî Güvenlik Kurulu toplantısında Yemen’de son dönemde tırmanan gerilimin başta komşu ülkeler olmak üzere bölgede güvenlik risklerini artırdığı vurgulanarak, sükûnet çağrısında bulunuldu.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.