Bingöl'de otomobil direğe çarptı: Bir ölü bir yaralı
Bingöl’de otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Bingöl-Diyarbakır yolu Yayla köyü mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 23 ER 700 plakalı otomobil, yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken elektrik direği de kırılarak aracın üzerine düştü.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler, yaptıkları ilk incelemede otomobildeki Muhammet Çakan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada yaralanan bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yayımlanan Türkiye raporuna karşı çıkarak rapordaki yorumlara ilişkin, "Türkiye ile AB arasında olumlu bir gündem oluşturmaya yönelik çabalarla uyumsuz olmalarının yanı sıra tarafların uzun dönemli çıkarlarına da aykırı bir dille kaleme alınmıştır." ifadesini kullandı.
Burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı
Milli Savunma Bakanlığı, ülkede eğitim alan Suriyeli askeri öğrencilerin TSK’da görev alacağı iddialarını yalanladı.
Mardinli emekli İmam-Hatip Hasan Yenigün, işgalci rejimin mallarını boykot etmeye devam edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Boykot bir protesto değil, vicdani bir harekettir." dedi.