Başsavcı vekili Ahmet Karaca teslim oldu

Tarsus 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından MİT TIR'larının durdurulmasında adı geçen ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Başsavcı vekili Ahmet Karaca teslim oldu.
MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili olarak hakkında tutuklama kararı çıkartılan ve dün gece Gaziantep'teki ikametgâhında olmadığı tespit edilen Başsavcı vekili Ahmet Karaca'nın, bugün Gaziantep Adliyesine giderek teslim olduğu belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Tarsus 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından MİT TIR'larının aranmasında adı geçen ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Başsavcı vekili Ahmet Karaca, bu gün sabah erken saatlerde Gaziantep Adliyesine giderek teslim olduğu belirtildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.