Alaattin Çakıcı, infaz düzenlemesiyle Sincan Cezaevi'nden tahliye oldu

Ankara Sincan Cezaevi'nde hükümlü olarak bulunan Alaattin Çakıcı, infaz düzenlemesi sonrasında cezaevinden çıktı.
Meclis'ten geçen ve dün Resmî Gazete ‘de yayınlanarak yürürlüğe giren infaz düzenlemesinden yararlanan isimlerden biri de Alaattin Çakıcı oldu.
Alaattin Çakıcı 16 Nisan 00.30'da hükümlü olarak bulunduğu Ankara Sincan Cezaevi'nden çıkarak tahliye oldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, "Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalıdır! Bu birlik, yalnızca bölgesel güvenliği sağlamakla kalmayacak; İslam dünyasının kendi geleceğini tayin etme iradesini, onurunu ve bağımsızlığını ortaya koyacaktır." dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye ziyaret ederek ülkesinin Kahramanmaraş'ta yaptırdığı konutların açılış törenine katılacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'a yönelik siyonist saldırılara işaret ederek, "Bu saldırıların Türkiye'ye olası etkileri konusunda bütün kurumlarımız teyakkuz halinde. Her olumsuzluğa hazırlık yapıyoruz. Her türlü senaryoya hazırız." dedi.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis’te yaptığı konuşmada, İran’a yönelik saldırıları kınayarak İran ve Lübnan’da yaşanan gelişmelerin tüm bölge ülkeleri için uyarı niteliği taşıdığını belirtti.