Adıyaman'da trafik kazası: 2 yaralı

Adıyaman yeni Mahalle Ak konut kavşağında meydana gelen trafik kazasın her iki aracın sürücüsü yaralandı.
Akkonut kavşağı olarak bilinen mevkide iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan şahıslar ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre,13.40 sıralarında Yeni Mahallede meydana gelen kazayı fark eden vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri kazazedelere ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra yaralıları ambulansla Adıyaman Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.