Yuvacık Barajı'nın doluluk oranı artıyor

Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının çoğunu karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 79'a ulaştı.
Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin resmi internet sitesindeki verilere göre, yağmur ve kar sularının ardından Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 79 olarak ölçüldü.
51 milyon metreküp kapasiteli barajda, 40 milyon 320 bin metreküp su bulunuyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 12 ilde düzenlenen bahis operasyonunda 32 şüpheli gözaltına alındı.
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Yurdun kuzeydoğu ve iç kesimlerinde sağanaklar etkili olurken, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında fırtına bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Kudüs ve Hukuk Derneği Başkanı Av. Mustafa Eminoğlu, “Tüm siyasi partileri, Gazze için siyasetin üstünde bir insanlık ittifakında buluşmaya çağırıyoruz.” dedi.