Yoğun yağış Adana'da hayatı olumsuz etkiledi
Meteorolojinin uyarıları sonrası başlayan sağanak, kent genelinde su birikintilerine ve ulaşımda aksamalara yol açtı.
Adana’da Meteoroloji Müdürlüğü'nün günler öncesinden yaptığı uyarıların ardından kent genelinde yoğun yağış etkili oldu.
Sağanak, sabah saatlerinden itibaren özellikle merkez ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
Uyarıları dikkate almayan bazı vatandaşlar yağışa hazırlıksız yakalandı.
Kent merkezindeki caddelerde oluşan su birikintileri hem yayalara hem de sürücülere zor anlar yaşattı.
Yağmurun etkisiyle esnafın da güçlük yaşadığı anlar İLKHA kameralarına yansıdı.
Birçok iş yerinin önünde su birikmeleri oluşurken esnaf, dükkân çevresinde bulunan malzemelerine su girmemesi için yoğun çaba gösterdi.
Kentte logar kapaklarının yetersiz kalması nedeniyle yağmurla mücadele devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan aranan V.Y.’yi düzenlenen operasyonla yakaladı.
Bingöl Tanıtım Günleri için İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinde start verildi. Tanıtım günlerinin ilk gününde, Karlıova ilçesinin kültürü ve yöresel yemeklerinin tanıtıldığı standa yoğun ilgi gösterildi.
Hatay'da, Helenistik döneme ait 26 gümüş sikke ve kaçak silahlar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Adana’da trafik güvenliğinin artırılması amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemi kapsamında 15 Aralık 2025’ten itibaren, ortalama hız ihlali denetimleri başlayacak.