Van'da korkutan deprem

Van’ın Tuşba ilçesinde 3,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem korkuttu.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez üssü Tuşba ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
(AFAD) merkez üssü Tuşba ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Aynı bölgede saat 11.01’de de 2,4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.
İkisi de yerin yaklaşık 12 kilometre derinliğinde meydana gelen depremler çevre ilçelerde de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremleri 3,4 ve 2,6 olarak kaydetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgâr beklendiğini duyurdu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi, siyonist rejimin Gazze'deki soykırım saldırılarını ve İran'a yönelik provokatif eylemlerini oybirliğiyle kınadı. Kabul edilen tezkerede, Netanyahu hükümeti açıkça "bölgesel savaşın faili" olarak tanımlandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde elektrik akımına kapılan küçük çocuk hayatını kaybetti.
Malatya'nın merkez Battalgazi ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bisiklet süren çocuklara çarptı. Kazada, 3 çocuk yaralandı.