Türkiye Şeker Fabrikaları personel alımı yapacak

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 133 personel alımı yapacak.
Konuya ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 133 sözleşmeli mühendis ve tekniker alınacak.
Başvurular 28 Kasım'da başlayıp, 8 Aralık'ta sona erecek. Giriş sınavları önce yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak Ankara'da yapılacak.
Giriş sınavları için başvurular, e-Devlet üzerinde Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji, öğleden sonra Karaman, Niğde, Kayseri ve çevre illerde yerel kuvvetli sağanak beklendiğini belirterek vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.
Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle bu gece metro hizmeti verilemeyecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 il için "sarı kodlu" uyarıda bulundu.