Tunceli-Ovacık kara yolu 2-3 gün trafiğe kapatılacak
Tunceli-Ovacık kara yolunda yürütülen genişletme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek kontrollü patlatma nedeniyle yolun 2-3 gün trafiğe kapalı olacağı bildirildi.
Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık kara yolunda yürütülen çalışmalar kapsamında kontrollü patlatma yapılacağını duyurdu.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yolun 32'nci kilometresinde sürdürülen genişletme çalışmaları çerçevesinde ikinci kontrollü patlatmanın çarşamba günü (yarın) saat 08.00'de gerçekleştirileceği belirtildi.
Açıklamada, patlatmanın ardından yapılacak temizlik çalışmaları nedeniyle söz konusu yolun 2-3 gün süreyle trafiğe kapalı olacağı kaydedildi.
Bu süreçte sürücülerin Çiçekli-Demirkapı-Hozat istikameti üzerinden Ovacık'a ulaşım sağlayabileceği ifade edilen açıklamada, trafik işaret ve yönlendirmelerine uyulmasının önem taşıdığı vurgulandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Niğde ve Bor Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerinde, ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 41,25 gram sentetik kannabinoid, 0,90 gram metamfetamin ve 317 sentetik ecza ele geçirildi.
Ankara’nın Gölbaşı ilçesi Oyaca bölgesindeki Külhöyük kazılarında, yaklaşık 66 milyon yıl önce Tetis Denizi kıyısında yaşamış Gastropoda fosili keşfedildi. Fosilin, Orta Anadolu’yu kapsayan Tetis Denizi’nin son dönemlerine ait olduğu değerlendiriliyor.
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
Niğde’nin Bor ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda tabanca, şarjör ve 5 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan A.Ö. ve H.D, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.