Trabzon’da mülki idare amirleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında, mülki idare amirlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı yapıldı.
Trabzon AFAD İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, il genelinde yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler ele alındı.
Vali Aziz Yıldırım, Trabzon’un gelişimini yakından ilgilendiren projelere dikkat çekerek, sürdürülen çalışmaların önemini vurguladı. Devam eden projelerin ilerleyişi hakkında bilgi alan Yıldırım, kamu hizmetlerinin etkinliği ve verimliliğinin artırılması yönünde değerlendirmelerde bulundu.
Toplantıya katılan mülki idare amirleri ve kurum temsilcileriyle, yürütülen projeler, geleceğe yönelik planlamalar ve koordinasyon çalışmaları üzerine istişareler yapıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye genelindeki havalimanlarının 2025 yılı Ocak-Ekim döneminde toplam 211 milyon 240 bin 360 yolcuya hizmet verdiğini açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ülke genelinde karayollarında hız sınırını belirleyen işaretlemelerde sadeleştirmeye gidildiğini ve bugüne kadar toplam 32 bin 845 levhanın kaldırıldığını açıkladı.
Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, ilin 2025 yılı ilk 10 aylık döneme ait asayiş ve güvenlik rakamlarını kamuoyuyla paylaştı.
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında, Çaycuma ve Devrek ilçelerinde üç ayrı operasyon gerçekleştirdi.