Sermaye piyasası soruşturmasında Tera Portföy yöneticisi gözaltına alındı
İstanbul'da sermaye piyasası işlemlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosunca sermaye piyasasında gerçekleştirilen işlemlere ilişkin inceleme ve soruşturma devam ediyor.
Soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı verilen Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel, ekiplerce gözaltına alındı.
Öte yandan, Tera Yatırım CEO'su Emir Münir Sarpyener hakkında da aynı soruşturma kapsamında yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya-Elazığ yolunda 3 otomobilin karıştığı kazada biri ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan M.A, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında yeni bir döneme ihtiyaç olduğunu savunarak, bakanlığın başında bir erkeğin bulunması gerektiğini ifade etti.
Batman Çayı'na düşerek akıntıya kapılan 14 yaşındaki T.D, dalgıç, arama kurtarma ve AFAD ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda bulundu.
Manisa’da 2015 yılında yol kenarında cesedi bulunan Meral Babacan’ın ölümüne ilişkin faili meçhul dosya, olay yerinde bulunan araç ayna çerçevesinden yola çıkan JASAT ekiplerinin çalışmasıyla aydınlatıldı. Olay tarihinde aracı kullandığı belirlenen R.Ç. yakalanarak tutuklandı.