Şanlıurfa'da halk sağlığını tehdit eden ürünlere ceza

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde faaliyet gösteren bir gıda işletmesinde yapılan denetimde, bozulmuş ve kokuşmuş ürünler tespit edildi.
Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol birimi ekipleri, vatandaşlar tarafından yapılan bir bildirim sonrası söz konusu işletmede denetim gerçekleştirdi.
Denetimde, şikâyete konu olan ürünlerde bozulma ve kokuşma olduğu belirlendi.
Gıda güvenliğini tehdit eden bu durum üzerine işletmeye 21 bin 6 TL idari para cezası uygulandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi, denetimlerin halkın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için aralıksız sürdüğünü belirterek, “Alo Gıda şikâyetine istinaden yapılan denetimde bozulmuş ürünlere rastlanmıştır.
Halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, vatandaşlara şüpheli ürünler konusunda dikkatli olmaları çağrısında bulunarak benzer durumların Alo 174 Gıda Hattı üzerinden bildirilmesini istedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin’in Tarsus ilçesinde esnaflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si polis olmak üzere 6 kişi yaralandı.
İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), siyonist işgal rejimine yönelik başlattığı “Gerçek Vaad 3” operasyonunun yeni aşamasına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı.
İşgal rejiminin saldırılarının ardından dünden bu yana işgal topraklarını balistik füzelerle hedef alan İran, bu gece ilk defa "Hayber Şiken" isimli füzeleri kullandı.