Şanlıurfa’da silahlı saldırı: 2 genç yaralandı
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, sınır hattına yakın bir bölgede yol kenarında silahla vurulmuş halde bulunan 2 yabancı uyruklu genç, hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay, Ceylanpınar–Akçakale kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, sınır hattına yakın bir bölgede silahla vurulmuş 15 yaşındaki Abdulmalik El D. ve 20 yaşındaki Ahmet Elmudzi El M. isimli iki yabancı uyruklu gencin yol kenarına bırakıldığı ihbarını aldı.
Bölgeye sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, daha sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan gençlerden birinin sağlık durumunun ağır, diğerinin ise stabil olduğu öğrenildi. Ceylanpınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiğini belirlemek için soruşturma başlattı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonda 5 bin 419 adet sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 şüpheli tutuklandı.
Diyarbakır'da arkadaşlarıyla tartışıp kavga ettikten sonra sinir krizi geçiren şahıs, çevredeki vatandaşlara bıçakla saldırdı. Saldırıda bir kişi yaralandı.
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 18'i çocuk 46 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 kaçakçı yakalandı.
Artvin'in Şavşat ilçesinde, kamyonetle, 2 hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.