Otomobil su kanalının korkuluklarına çarptı: 1 yaralı

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırıma çıkarak su kanalı korkuluklarına çarptı. Kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Battalgazi ilçesi, Güney Kuşak yolunda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki sürücünün ismi öğrenilemeyen 44 ABN 425 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak su kanalı korkuluklarına çarptı.
Kazada, sürücü yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Babaeski ile Lüleburgaz arasındaki yangından yükselen yoğun duman, zincirleme kazaya yol açtı; kazada 6 kişi yaralandı.
Lice'nin kırsal Duru ve Arıklı Mahalleleri ile Hani ilçesinin kırsal Gömeç Mahallesi arasındaki bölgede henüz belirlenemeyen nedenle çıkan örtü yangını devam ederken, 3 vatandaş dumandan etkilendi.
Adana’nın Pozantı ilçesinde seyir halindeyken alev alan tır'daki yangın, yol kenarındaki ormanlık alana sıçradı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), güncel hava durumu raporuna göre, aralarında İstanbul ve İzmirin'de bulunduğu 13 il için sarı kodlu alarm verildi. Söz konusu illerde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın hâkim olacağı kaydedildi.