Mersin'de denize giren 3 kişi hayatını kaybetti, bir çocuk kayıp
Mersin'in Tarsus ilçesinde denize giren 5 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, kayıp bir çocuk ise aranıyor.
Olay, Tarsus ilçesine bağlı Kulak Mahallesi sahilinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre denize giren 5 kişiden biri kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, biri çocuk olmak üzere 4 kişi dalgalar arasında gözden kayboldu.
İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan bir çocuğun bulunması için bölgede arama çalışmaları devam ediyor.
Mersin Valisi Atilla Toros da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı ve çalışmaları yerinde takip etti. Olayla ilgili inceleme sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da boş arazide düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
Malatya'da Karakaya Baraj Gölü'nde düzenlenen 1.Turna Balığı Yakalama Yarışması'na yurt içi ve yurt dışından 90 sporcu katıldı.