Batman'da silahlı saldırı: 3 ölü
Batman'da boş arazide düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.
Olay, akşam saatlerinde Batman merkez Çamlıca Mahallesi'nde Asri Mezarlık yakınında bulunan boş arazide meydana geldi.
İddialara göre aralarında husumet bulunan iki taraf, boş arazide buluştu. Taraflardan birileri, henüz bilinmeyen bir nedenle husumetlilerine ateş açtı. Olayda Mehmet Direk, oğlu Ercan Direk ve yeğeni Bekir Direk hayatını kaybetti.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede 3 şahsın da olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayın ardından polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, otopsi işlemleri yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Faillerin yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor. (İLKHA)
Batman'da silahlı saldırı: 3 ölü#Batman #SilahlıSaldırı pic.twitter.com/58IGE21Ced
— İLKHA Video (@ilkhavideo) 26 Temmuz 2026
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin'in Tarsus ilçesinde denize giren 5 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, kayıp bir çocuk ise aranıyor.
Mersin'in Tarsus ilçesinde denize giren 5 kişiden 3'ü hayatını kaybetti, kayıp bir çocuk ise aranıyor.
Malatya'da Karakaya Baraj Gölü'nde düzenlenen 1.Turna Balığı Yakalama Yarışması'na yurt içi ve yurt dışından 90 sporcu katıldı.