Mardin’de sopalı cinayetle ilgili 2 zanlı yakalandı

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir kişinin öldürüldüğü cinayetle ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olay, 21 Haziran’da Artuklu’da meydana geldi.
İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile mensubu, bir akaryakıt istasyonunda karşılaştı. Araçtan inen A.A. ve S.A.; R.D. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, R.D. isimli şahıs sopa ile başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralandı. Sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırılan R.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Mardin Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra araçla kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda 2 şüphelinin Kızıltepe istikametine kaçtığını belirledi. Kısa sürede 2 şüpheli şahıs kaçtıkları araç ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin kaçtıkları araçta yapılan aramada; 2 adet tabanca, 2 adet şarjör ve 30 adet fişek ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Küçükçekmece'de İSKİ ekiplerinin çalışmaları sırasında doğal gaz borusunun patlaması sonucu 2 işçi yaralandı.
15 Temmuz darbe girişiminin 9’uncu yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa’da anma etkinlikleri düzenlendi.
Çanakkale ve Bolu’da orman yangınları çıktı, söndürme çalışmaları sürüyor.
Siirt’te, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla Mevlid-i Şerif okunarak hatim duası yapıldı.