Manisa'da "Narko Alan Uygulaması": 10 şüpheli hakkında adli işlem
Manisa İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde düzenlenen "Narko Alan Uygulaması"nda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 10 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 16 Temmuz'da saat 21.30-23.00 arasında il ve ilçe merkezlerindeki riskli mahalleler, okul çevreleri ile umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde eş zamanlı "Narko Alan Uygulaması" gerçekleştirildi.
71 ekip ve 231 personelin katıldığı uygulamada bin 997 kişi sorgulanırken, yoklama kaçağı olarak aranan 3 kişi yakalandı.
880 araç denetlendi
Denetimlerde 880 araç ve motosiklet kontrol edildi. Trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 68 sürücüye idari para cezası uygulanırken, 13 araç trafikten men edildi.
Ekipler ayrıca 86 okul çevresi, 80 umuma açık iş yeri, 69 park ve bahçe ile 36 metruk bina çevresinde denetim gerçekleştirdi.
Operasyonlarda 15 bin 956 içimlik sentetik kannabinoid, 102 adet sentetik ecza, 1,1 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili 8 şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 191'inci maddesi kapsamında, 2 şüpheli hakkında ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçunu düzenleyen 188'inci maddesi kapsamında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İşgal rejimi hapishanelerinde Filistinli esirlere yönelik yaşanan ihlaller, özgürlüğüne kavuşan esirler ve avukatlarının katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik düzenlenen "Gülen Yüz" operasyonunda, kuyumculara sahte altın diş sattıkları belirlenen 4 şüpheli tutuklandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada paylaşılan drift ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren görüntüler ile abartı egzoz ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan denetimlerde sürücülere toplam 343 bin 719 lira idari para cezası uygulanırken, bazı araçlar trafikten men edildi ve sürücüler hakkında ek yaptırımlar uygulandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 28'inci Kayısı Festivali ve Fuarı kapsamında '2026 Yılı En İyi Yaş Kayısı Yarışması' düzenlendi.