Malatya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

Merkez Battalgazi ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, 2 şahıs yaralandı.
Olay, Battalgazi İlçesi Alacakapı Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında alacak verecek konusunda husumet bulunan A.B. ve E.O. isimli şahıslar ile R.A. ve M.Ö. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.
Kavgada, mermilerin isabet ettiği A.B. ve E.O. adlı şahıslar yaralandı. Şüpheli şahıslar R.A. ve M.Ö. ise kayıplara karıştı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından çalışma başlatan polis, olaya karışan şüphelileri olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ile birlikte yakaladı.
Olayla ilgili başlatan inceleme sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Edirne'nin Keşan ilçesinde otomobil ile SUV tipi aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
Elazığ'da çıkan örtü yangını, karadan ve havadan müdahale ile söndürüldü. Yangında yaklaşık 500 dönümlük alan zarar gördü.
Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çıkarak aydınlatma direğini devirdi. Kazada, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.