Elazığ'da örtü yangını: 500 dönüm alan zarar gördü

Elazığ'da çıkan örtü yangını, karadan ve havadan müdahale ile söndürüldü. Yangında yaklaşık 500 dönümlük alan zarar gördü.
Sivrice ilçesi Çatakkaya köyü mevkiinde henüz bilinmeyen nedenle örtü yangını çıktı.
Yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Rüzgârın da etkisiyle yayılan yangına, yol olmaması nedeniyle hava desteği istendi.
Yangına havadan ve karadan müdahale edildi.
5 pikap, 3 yangın ilk müdahale aracı, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı, 1 greyder, 1 helikopter, 11 teknik eleman, 6 memur ve 28 işçinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında, yaklaşık 500 dönümlük alan zarar gördü.
Yangın söndürme çalışmalarına, çevre köylerden katılan vatandaşlar, soğutma işlemi için daha fazla ekip gönderilmesini talep ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Edirne'nin Keşan ilçesinde otomobil ile SUV tipi aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüje çıkarak aydınlatma direğini devirdi. Kazada, araçta bulunan 4 kişi yaralandı.
Merkez Battalgazi ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, 2 şahıs yaralandı.