Kastamonu'da çeşitli suçlardan aranan 14 kişi yakalandı
Kastamonu'da aranan kişilerin yakalanmasına yönelik 18 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Bu kapsamda Kastamonu il merkezinde 12, Taşköprü'de 3, Tosya'da 2 ve Şenpazar'da 1 olmak üzere toplam 18 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve ifadeye yönelik aranan 14 kişi yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 9 kişi tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ekskavatör kazasında 64 yaşındaki H.Y. hayatını kaybetti.
Kayseri'de çeşitli suçlardan 47 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde 29 düzensiz göçmen yakalandı.