İzmir'de asayiş uygulaması: 136 tutuklama

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 13-19 Ekim tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında 136 kişinin tutuklanmasını sağladı.
Yapılan uygulamalarda ele geçirilenler arasında: 32 ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek, 4 kurusıkı tabanca, 899 gram narkotik madde, 30 bin 59 uyuşturucu hap, 11 çalıntı motosiklet yer aldı.
Ayrıca, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan 174 kişiye işlem yapılırken, 195 aranan kişi de yakalandı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 136’sı tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dicle Elektrik, Şanlıurfa'da Tarım ve Orman Bakanlığının mısır ekimi yasağına rağmen kaçak sulama yapan çiftçilerin yer altına gizlediği 3 kaçak trafoyu dron destekli kontrollerle ortaya çıkardı.
Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında hırsızlık suçundan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.
Batman’dan Diyarbakır istikametine seyir halinde olan bir tır kaza yaptı. Kazada yaralanan sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına hız verdi.