İzmir açıklarında 18 düzensiz göçmen yakalandı
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında, 18 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Urla ilçesi açıklarında durdurdukları lastik bottaki 1'i çocuk 18 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.
Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te sahte internet siteleri üzerinden nitelikli dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 14 kişi tutuklandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Avrupa Birliği, UNDP ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle kurulan Dijital Gençlik Merkezi'nde gençlere yapay zekadan robotik kodlamaya kadar birçok alanda eğitim verilecek.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek NATO Zirvesi'nin güvenli ve başarılı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla tüm hazırlıkları kapsamlı şekilde ele aldıklarını belirtti.